Bliv klogere på bæredygtigt entreprenørskab - deltag i webinaret den 23. juni

Klima, grøn omstilling og FN’s verdensmål står højt på dagsordenen, og entreprenørskab og iværksætteri kan være med til at sikre en bæredygtig udvikling. Derfor har Fonden for Entreprenørskab fokus på, hvordan man styrker undervisningen i bæredygtigt entreprenørskab, kompetencer inden for SFG-iværksætteri, og innovative tiltag på de videregående uddannelsesinstitutioner, der understøtte entreprenørers evner til at bidrage til og medskabe fremtidens bæredygtige samfund.

 

Den 23. juni afholder Fonden for Entreprenørskab et webinar om bæredygtigt entreprenørskab. Vi arbejder i øjeblikket på en større kortlægning over tiltag og udbud på det videregående uddannelsesområde i forhold til bæredygtigt entreprenørskab, og inspirerende uddannelser og initiativer vil blive præsenteret på webinaret.  

 

Webinaret retter sig først og fremmest mod undervisere på de videregående uddannelser, som underviser i eller ønsker at undervise i bæredygtigt entreprenørskab.  Deltagerne får ny viden og inspiration, bl.a. gennem eksempler fra undervisere på to videregående institutioner, som arbejder med bæredygtigt entreprenørskab i deres undervisning, og hvilke kompetencer denne undervisning styrker hos de studerende.

 

Webinaret vil også komme ind på, hvilke færdigheder der er vigtige for at kunne arbejde med bæredygtigt entreprenørskab eller iværksætteri. Anne-Louise Thon-Jensen fra investeringsfonden SDG Invest fortæller om, hvad der kendetegner de virksomheder, som de vælger at støtte, og et par af Fondens støttede verdensmålsmikrolegater fortæller om deres startup.

 

Endelig vil webinaret kort redegøre for den politiske udvikling og tendenser på området, forskningen bag, samt vigtige danske initiativer på området fra aktører såsom fonde, uddannelsesinstitutioner og projekter.

 

Praktiske oplysninger

 

Dato:  Tirsdag den 23. juni kl. 10-12

 

Deltagelse er gratis.

 

Tilmelding kan ske via nedenstående formular

Tilmeld dig webinaret om bæredygtigt entreprenørskab