UC Berkeley Entrepreneurship Masterclasses

Update

De to 2-dages masterclasses er blevet aflyst pga Corona og rejse-restriktioner for de amerikanske undervisere fra Berkeley University. Det er planen at afvikle de to samme entrepreneurship Masterclasses til efteråret;  tilmeldte deltagere vil få mere information når en ny, mulig dato er fundet.

 

 

 

 

 

Nu tilbyder Fonden For Entreprenørskab en unik mulighed for at deltage i en 2-dages Berkeley Entrepreneurship Masterclass i maj, arrangeret af FFE i samarbejde med Innovation Centre Denmark i Boston og i Silicon Valley.

 

De 2-dages Masterclasses med førende forskere og undervisere ved Berkeley University er målrettet undervisere ved de danske videregående uddannelsesinstitutioner.

 

Datoerne er 11-12 maj i København ved Københavns Universitet og 14-15 maj ved Aarhus Universitet. Find mere information og link til tilmelding (gratis) via nedenstående link til en flyer om arrangementet.

 

Se flyer om Berkeley Entrepreneurship Masterclass

 

 

Om Team for Forskning, Analyse & Videregående uddannelser 

Teamet for Forskning, Analyse & Videregående uddannelser under Fonden for Entreprenørskab arbejder dedikeret med at uddele fondsmidler, rådgive, inspirere og gennemføre konkurrenceforløb.

 

Vi har i teamet for videregående uddannelser opbygget viden om og erfaring med at implementere og gennemføre entreprenørskabsundervisning. Søger du inspiration eller hjælp til at komme i gang med entreprenørskabsundervisning, står vi derfor gerne til rådighed. Er du underviser, kan vi henvise til materialer til undervisningen, give inspiration til nye metoder og rådgive om, hvad der virker.

 

Ved spørgsmål kontakt Chef for forskning, analyse og videregående uddannelser, Emilie Normann

Tlf.: (+45) 20 65 65 51