Hvordan underviser man i kreativitet på ungdomsuddannelserne?


 

 

Ønsker du inspiration til hvordan du systematisk kan udvikle dine elevers kreative kompetencer? Vil du have nogle stærke argumenter for værdien eleverne kan få ud af forøgede kreative kompetencer? Ønsker du konkret forskningsbaseret inspiration og værktøjer til undervisning i entreprenørskab, innovation og kreativitet?

 

Nu kan du tilmelde dig et 2 timers webinar om hvordan man kan gribe undervisningen an i kreativitet for undervisere på ungdomsuddannelserne, arrangeret af Fonden for Entreprenørskab.

 

I webinaret vil Professor Christian Byrge, som forsker i udvikling af kreative kompetencer, give eksempler på hvordan man kan undervise i kreativitet i praksis.

 

Christian Byrge har lavet sin forskning som Lektor ved Ålborg Universitet og har siden februar været tilknyttet som Full Professor ved Vilnius University of Applied Sciences. Christian Byrge er blandt andet forfatter til bogen “How to Teach Creativity”, medforfatter til bøgerne: ”Den Kreative Platform” og “Kreativitet – som uhæmmet anvendelse af viden” samt forfatter til en lang række af videnskabelige artikler og undervisningsmaterialer indenfor kreativitet. Christian Byrge har tidligere udviklet flere undervisningsmetoder i samarbejde med Fonden for entreprenørskab, herunder Idetræning, Skitssespillet, Idespillet og Mixspillet.

 

Læs mere om Christian Byrge på hans hjemmeside: Christianbyrge.com

 

Praktisk information

Dag: Den 22. Oktober, 2020, kl. 14-16.

Deltagelse er gratis. 

Målgruppen er primært målrettet undervisere på ungdomsuddannelser, men webinaret er relevant for alle med interesse for kreativitet i undervisning.

Når du har tilmeldt dig modtager du en bekræftelse på mail. Vær opmærksom på, at den ofte ender i spamfilteret, så tjek gerne der.

Tilmelding til webinaret