Webinar om innovation i humaniora for gymnasielærere

Webinaret er afholdt


Se webinaret her

Password er: Inno2119

 

Er du I tvivl om hvordan du kan undervise I innovation i de humanistiske fag og hvilken værdi eleverne kan få ud af det? Mangler du inspiration og værktøjer til din undervisning? Mangler du viden og evidens for værdi og effekt? 

 

Nu kan du tilmelde dig et 2 timers webinar om innovation i de humanistiske fag for gymnasielærere, arrangeret af Fonden for Entreprenørskab 

 

I webinaret vil Lektor Lise Wich der underviser i engelsk og mediefag og Lektor Helene Græsdal Thomsender underviser i engelsk og religion introducere dig til hvordan innovation kan forstås i de humanistiske fag samt give eksempler på hvordan man kan undervise i praksis. 

 

Lektor Lise Wich er forfatter til materialet eksempel på innovation i engelsk, der ligger på emu.dk. Lektor Helene Græsdal Thomsener sammen med Lise forfatter til Fonden for Entreprenørskabs materiale: Innovation i de humanistiske fag.  

 

Praktisk information 

Dag: Mandag den 8. juni, kl. 9.30-11.30 

Deltagelse er gratis. 

Målgruppen er primært undervisere i humaniora på STX, men webinaret er relevant for alle humaniora undervisere på alle gymnasieuddannelser.