Innovation i biologiundervisningen for gymnasielærere

Er du I tvivl om hvordan du kan undervise I innovation i din biologiundervisning og hvilken værdi eleverne kan få ud af det? Mangler du inspiration og værktøjer til din undervisning? Mangler du viden og evidens for værdi og effekt? 

 

Nu kan du tilmelde dig et 2 timers webinar om innovation i biologi og bioteknologifaget for gymnasielærere, arrangeret af Fonden for Entreprenørskab 

 

I webinaret vil Lektor Anne Sandal, der underviser i biologi og samfundsfag på Marselisborg Gymnasium introducere dig til hvordan innovation kan forstås i biologi og bioteknologifaget samt give eksempler på hvordan man kan undervise i praksis.  

Lektor Anne Sandal er forfatter til materialet eksempler på innovation i biologi, der ligger på emu.dk og medforfatter til Fonden for Entreprenørskabs materiale: “Rammebeskrivelser for innovation i gymnasiefagene”.  Endelig underviser Anne sandal på de fagdidaktiske kurser i Gymnasiepædagogikum. 

 

Praktisk information 

Dag:  Torsdag den 19. november, kl. 14-16, 2020. 

Deltagelse er gratis. 

Målgruppen er primært undervisere i biologi på STX, men webinaret er relevant for alle biologiundervisere på alle gymnasieuddannelser. 

 

 

 

 

 

Tilmelding til Webinar om innovation i biologi for gymnasielærere