Innovation i historieundervisningen for gymnasielærere


 

Er du I tvivl om hvordan du kan undervise I innovation i din historieundervisning og hvilken værdi eleverne kan få ud af det? Mangler du inspiration og værktøjer til din undervisning? Mangler du viden og evidens for værdi og effekt? 

 

Nu kan du tilmelde dig et 2 timers webinar om innovation i historiefaget for gymnasielærere, arrangeret af Fonden for Entreprenørskab 

 

I webinaret vil Lektor Dan Enevold Mikkelsen, der underviser i historie og idræt på Marselisborg Gymnasium introducere dig til hvordan innovation kan forstås i historiefaget samt give eksempler på hvordan man kan undervise i praksis.  

Lektor Dan Enevold Mikkelsen er forfatter til materialet eksempler på innovation i historie, der ligger på emu.dk og medforfatter til Fonden for Entreprenørskabs materiale: Rammebeskrivelser for innovation i gymnasiefageneLektor Dan Enevold Mikkelsen er endvidere medforfatter på danmarkshistorien.dk 

 

Praktisk information 

 

Dag:Tirsdag den 17. November, kl. 14-16, 2020. 

 

Deltagelse er gratis. 

Målgruppen er primært undervisere i historie på STX, men webinaret er relevant for alle historie undervisere på alle gymnaiseuddannelser. 

 

 

 

Tilmelding til webinar om innovation i historieundervisningen for gymnasielærere