01 apr 2014

Kurser og rådgivning

Fonden støtter op om udvikling og udbredelse af entreprenørskab i ungdomsuddannelserne. Teamet for ungdomsuddannelserne arbejder dedikeret med at udvikle undervisningsmaterialer, uddele fondsmidler, rådgive, inspirere og gennemføre konkurrenceforløb.

Kurser

Vi tilbyder kurser, workhops, webinarer og oplæg, der styrker underviseres kompetencer til at kunne inddrage innovation og entreprenørskab i undervisningen.

 

Kurser og oplæg kan eventuelt være i forbindelse med pædagogiske dage eller som selvstændige kursusdage.

 

Vi tilpasser oplæg, kurser, workshop, supervisionsforløb og øvrige aktiviteter efter behov, men du kan tage udgangspunkt i

 

Få et overblik over alle vores tilbud til ungdomsuddannelserne i denne pjece.   

Kontakt

Vi har i teamet for ungdomsuddannelserne opbygget viden om og erfaring med at implementere og gennemføre entreprenørskabsundervisning. Søger du inspiration eller hjælp til at komme i gang med entreprenørskabsundervisning, står vi derfor gerne til rådighed. Er du lærer, kan vi hjælpe med materialer til undervisningen, inspiration til nye metoder og rådgivning om hvad der virker. På overordnet strategisk niveau kan vi også rådgive om implementering af entreprenørskabsundervisning på en større skala.

Beate Laubel Boysen om:

Erhvervsuddannelser: Udvikling af undervisning, fondsmidler, materialer og metoder. Rådgivning og netværk for undervisere (NEIS). Pædagogiske dage og lærerkurser.

beate@ffefonden.dk

40330014

 

Lars Frisdahl om:

Gymnasiale uddannelser: Udvikling af undervisning, fondsmidler, materialer og metoder. Rådgivning og netværk for undervisere. Pædagogiske dage og lærerkurser.

lars@ffefonden.dk

31762851

 

Mette Meulengracht Jensen om:

Company Programme og andre elevrettede aktiviteter.

mettem@ffefonden.dk

65452462

 

Pernille Rasmussen om:

FFE-regionerne, JA Alumni Denmark Netværket, Leder for en dag, Company Programme samt andre elevrettede aktiviteter.

Pernille@ffefonden.dk

65452454