27 apr 2015  /  NyhedsRedaktør

Videncafé: Taksonomi i entreprenørskabsuddannelse

Få perspektiver på mål, undervisning og evaluering af entreprenørskabsundervisning, når Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise inviterer til videncafé 8. og 9. juni.

Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise inviterer til videnscafé i København og Århus hhv. 8. og 9. juni 2015 kl. 10-12 i forbindelse med udgivelsen: ”Taksonomi i Entreprenørskabsuddannelse – perspektiver på mål, undervisning og evaluering”.

 

I denne nye udgivelse samles Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprises viden og erfaringer om entreprenørskabsundervisning, der gives en række perspektiver på, hvad undervisning i entreprenørskab er, og hvordan en sådan undervisning kan udfoldes og evalueres som pædagogisk praksis. Udgivelsen er en del af Fondens arbejde som videncenter, og er baseret på den tidligere udgivne progressionsmodel og de forsknings- og effektstudier Fonden har udviklet og gennemført omkring entreprenørskabsundervisning.

 

Udgivelsen henvender sig til undervisere, ledere og beslutningstagere på alle trin i uddannelsessystemet – fra grundskole til videregående uddannelser. Med det brede sigte søger vi at skabe en rød tråd gennem hele uddannelsessystemet og en fælles forståelse af fænomenet entreprenørskabsundervisning.

 

På videncafeerne vil det blive diskuteret, hvordan den enkelte uddannelsesinstitution kan lave et oversættelsesarbejde, så der skabes sammenhæng mellem den individuelle uddannelses faglige kompetencemål og de entreprenørielle dimensioner og mål, der danner udgangspunkt for forståelsen i teksten.

 

København

Tid: Den 8. juni 2015, kl. 10-12

Sted: Industriens Hus, Rådhuspladsen, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

 

Aarhus

Tid: Den 9. juni 2015, kl. 10-12

Sted: Aarhus Universitet, Undervisningslokalet ”Agora”, Finlandsgade 27, 8200 Aarhus N

 

Tilmelding:

Tilmeldingsfristen er overskredet.