25 feb 2020  /  NyhedsRedaktør

Velkommen til nye medlemmer af Fonden for Entreprenørskabs bestyrelse

Fonden for Entreprenørskab byder velkommen til to nye, engagerede personer i sin bestyrelse.

Rolf Kjærgaard er adm. direktør i Vækstfonden, og har tidligere været national ekspert i EU-kommissionen og specialkonsulent i Erhvervsministeriet. Han siger om sit engagement i Fondens bestyrelse:

 

”Danmarks fremtidige vækst afhænger i høj grad af innovative iværksættere, der tænker i nye, bæredygtige løsninger og teknologer. For at skabe de bedste forudsætninger for innovation er det essentielt at bringe entreprenørskab endnu tættere ind på livet af vores børn og unge. Med over 20 års erfaring fra iværksætterlandskabet ser jeg frem til at bidrage til at skabe de bedste rammer for overgangen fra grundskolen over ungdomsuddannelser og videre til innovation og iværksætteri på arbejdsmarkedet,” siger Rolf Kjærgaard.

 

Mads Rørvig er underdirektør i Finans Danmark og forhenværende Medlem af Folketinget. Også han ser frem til at kunne bidrage aktivt i Fondens bestyrelse.

 

”Jeg har fulgt Fondens arbejde allerede fra min tid i Folketingets erhvervsudvalg. De gør en uvurderlig indsats, der i sidste ende skal generere de virksomheder, som Danmark i fremtiden skal basere sit velfærdssamfund på”.