14 sep 2017  /  NyhedsRedaktør

Vær med til Leder for en dag

Leder for en dag matcher 30 ambitiøse unge med 30 af Danmarks dygtigste ledere. Målet er at styrke fremtidens talenter.

Til Leder for en dag får 30 nøje udvalgte unge fra handelsskolen, gymnasiet og erhvervsskolerne mulighed for at følge nogle af Danmarks dygtigste ledere i deres hverdag. De unge bliver matchet op med en leder og får en hel dag, hvor de kan følge med og se, hvordan en leders hverdag kan se ud.

 

Jeg har lært en del i de to omgange af Leder for en dag, som jeg har været med til. Blandt andet er jeg begge gange blevet mere bevidst omkring min egen ledelsesstil og de processer, vi opererer med i min virksomhed,” fortæller administrerende direktør, Bo Møller HTML24.

 

Giv en dag til Leder for en dag

Som leder kan du være med til at styrke unges ambitioner og tilknytning til erhvervslivet. Sæt dit præg på talentudviklingen og vær med til at styrke unge menneskers relation til arbejdsmarkedet og netop din organisation. Få samtidig selv en anden vinkel på din hverdag som leder.

 

Leder for en dag foregår den 12. oktober 2017 i København og omegn. Er du leder i en virksomhed, og har du lyst til at være med i Leder for en dag, så læs mere og tilmeld dig her.

 

Leder for en dag arrangeres af Fonden for Entreprenørskab og JA Alumni Denmark.