Tag med til nytårskur

Fonden for Entreprenørskab inviterer alle med interesse i entreprenørskab og undervisning til nytårskur den 19. januar 2017.

Hvert år møder over en kvart million elever og studerende entreprenørskab i undervisningen, og tallet er stigende. For innovation og entreprenørskab spirer frem på flere og flere skoler og uddannelser, og det betyder, at langt flere børn og unge i dag lærer at tænke nyt, se muligheder og omsætte gode ideer til værdi.

 

Fonden for Entreprenørskab inviterer lærere, undervisere og andre samarbejdspartnere med interesse i entreprenørskabsundervisning til nytårskur torsdag den 19. januar 2017. Her vil Fonden give en status på entreprenørskabsundervisningen anno 2016 og samtidig præsentere de mange spændende projekter, events og andre nye tilbud, som 2017 vil byde på. Med nytårskuren ønsker Fonden også at takke sine mange samarbejdspartnere og støtter og samtidig inspirere til nye partnerskaber for de kommende år. 

 

Tilmeld dig her.

 

Tid og sted:

Torsdag den 19. januar 2017 kl. 15 - 18

Hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

 

Program:

Kl. 15.00: Velkomst og et kort blik på udviklingen af entreprenørskab i uddannelserne 2010-2016. Ved adm. direktør Christian Vintergaard.

 

Kl. 15.15: Over halvdelen af grundskolerne har i det seneste år arbejdet med entreprenørskab – hvordan understøtter vi ledelse, kvalitet og forankring? Ved teamleder Anders Rasmussen.

 

Kl. 15.30: Ungdomsuddannelser, reformer og entreprenørskab. Hvordan sikrer vi relevans og kvalitet i undervisning og institutioner? Ved teamleder Anders Rasmussen.

 

Kl. 15.45: Pause

 

Kl. 16.15: Entreprenørskab på de videregående uddannelser - året, der gik og året, der kommer. Ved teamleder Pernille Berg.

 

Kl. 16.30: Hvordan efteruddanner man 1500 lærere og undervisere i entreprenørskab? Ved projektleder Jesper Risom.

 

Kl. 16.45: Når analyserne vækker undren. Ved teamleder Pernille Berg.

 

Kl. 17.00: Spørgsmål og networking. Fonden er vært for en let anretning.

 

Kl. 18.00: Tak for i dag