27 maj 2019  /  NyhedsRedaktør

Tag med på Tour d’entreprenørskab til Folkemødet 2019

Igen i år byder Fonden for Entreprenørskab op til Tour d’entreprenørskab på Folkemødet. Tag med på en rejse i entreprenørskab, innovation, iværksætteri og uddannelse, få ny viden, bliv inspireret og giv dig selv et fagligt indspark.

I samarbejde med en række virksomheder og organisationer har Fonden for Entreprenørskab sammensat en inspirerende og lærerig tur med entreprenørskab i fokus til Folkemødet 2019. Er du interesseret i innovation, iværksætteri og uddannelse eller har du en særlig interesse i entreprenørskab som lærer, underviser eller skoleleder, så tag med på Tour d’entreprenørskab til Folkemødet på Bornholm.

 

Tour d’entreprenørskab er en samling af events, der alle har entreprenørskab, iværksætteri eller uddannelse som et centralt element. Touren løber over tre dage, og det er helt frit, hvor mange ”etaper”, man ønsker at deltage i. Tour d’entreprenørskab skydes i gang torsdag den 13. juni kl. 10 og afsluttes lørdag den 15. juni kl. 15.

 

I år kan du bl.a. få testet dit iværksætter-gen og møde innovative unge verdensmålsiværksættere. Der er lagt op til debatter om bæredygtigt ungdomsoprør, nye perspektiver til skolen og om teknologi og startups kan være vejen til at opnå FN’s Verdensmål plus meget mere. 

 

Se de 14 spændende tour-etaper her: