24 maj 2018  /  NyhedsRedaktør

Tag med på Tour d’entreprenørskab til Folkemødet 2018

Fonden for Entreprenørskab inviterer til Tour d’entreprenørskab på Folkemødet 2018. Her venter flere spændende events, hvor du kan få ny viden om entreprenørskab og innovation, blive inspireret af unge iværksættere og få faglige indspark til entreprenørskab i undervisningen.

I samarbejde med en række virksomheder og organisationer har Fonden for Entreprenørskab sammensat en inspirerende og lærerig tur med entreprenørskab i fokus til Folkemødet 2018. Er du generelt interesseret i innovation, iværksætteri og uddannelse eller har du en særlig interesse i entreprenørskab som lærer, underviser eller skoleleder, så tag med på Tour d’entreprenørskab til Folkemødet på Bornholm.

 

Tour d’entreprenørskab er en samling af events, der alle har entreprenørskab eller iværksætteri som et centralt element. Touren løber over tre dage, og det er helt frit, hvor mange ”etaper”, man ønsker at deltage i. Tour d’entreprenørskab skydes i gang torsdag den 14. juni kl. 10 og afsluttes lørdag den 16. juni kl. 16. 

 

I år har touren sat kurs mod fremtiden og ser på, hvordan mulighederne ser ud for Danmark og dets studenteriværksættere. Der er lagt op til debatter om grøn omstilling og iværksætteri i uddannelserne og så kan du se resultatet, når innovative unge får 30 timer til at skabe social værdi plus meget mere.

 

Se de 15 spændende tour-etaper her: