23 mar 2020  /  NyhedsRedaktør

Særligt tilbud med Fondens webinarer for lærere og undervisere

Fonden for Entreprenørskab vil gerne hjælpe lærere og undervisere med inputs til innovations- og entreprenørskabsundervisningen i den her tid, hvor al undervisning foregår online.

Derfor har vi i Fonden valgt at offentliggøre et udpluk af vores webinarer som inspiration til lærere og undervisere. Webinarerne har været afholdt i forbindelse med nogle af de programmer eller projekter, Fonden står bag.

 

Cirkulær Økonomi v. Vigga Svensson

På webinaret introducerer iværksætter og oplægsholder Vigga Svensson, hvad cirkulær økonomi er, og hvordan man bygger en forretning op omkring cirkulær økonomi. Hun kommer også ind på egne erfaringer fra bl.a. Vigga - bæredygtigt børnetøj på cirkulær abonnementsordning - og Continued, hvordan arbejder modevirksomheder med cirkulær økonomi.

Se webinaret her.

 

Hvordan laver man ECTS-givende praktikforløb i studenter-startups?

Hvilke udfordringer og muligheder opstår der, når vejledere fra studentervæksthusene skal samarbejde med de akademiske vejledere, om at skabe læring i en startup-kontekst? Hvordan kan man understøtte bedre matchmaking mellem startups og praktikanter? Og kan man understøtte læringsrejsen for den enkelte studerende ved at bruge læringsteknologi.

 

I dette webinar fortæller projektleder Jesper Risom fra Fonden for Entreprenørskab og udviklingskonsulent og bestyrelsesmedlem i EdTech Denmark Mathias Lund Schjøtz, om erfaringerne og løsningsforslag fra de første 250 studerende, som indtil videre er startet praktik igennem StartUp i Praksis.

Se webinaret her.

 

 

Hvordan skabes et læringsdesign, der understøtter kreativitet og entreprenørskabskompetencer?

I dette webinar udforsker vi de centrale Kaospilot-metodologier fra Simon Kavanaghs masterclasses, Art & craft of Designing & Faciliting learning spaces.

 

Du vil blive introduceret til:

  • Lær mere om Kaospilot-metoden til læringsdesign, og hvordan vi øger båndbredden for kreativitet, virksomhed og risikotagning i vores programmer.
  • Lær hvordan du bruger læringsbuerne til at visualisere og designe læringsrejser og udforske læringsstile.
  • Sæt scenen for autonom og handlingsbaseret læring

Se webinar 1 her.

Se webinar 2 her.

Læs Simon Kavanaughs artikel, som uddyber de to webinarer her.