21 mar 2016  /  NyhedsRedaktør

Regionsmesterskab i Start Up Programme

For første gang afholdes der i år et regionsmesterskab i Start Up Programme, hvor studerende fra Nord- og Midtjylland kan deltage og få feedback på deres virksomhedsideer. Samtidig sendes de bedste teams videre til DM i Entreprenørskab til maj.

Fonden for Entreprenørskab afholder vanen tro Danmarksmesterskab i Start Up Programme i maj. I år bliver danmarksmestrene i entreprenørskab kåret den 30. maj i København, men inden afholdes som noget ganske nyt et regionalt mesterskab i Aarhus.

 

VIA, Erhvervsakademi Aarhus, UCN og Erhvervsakademi MidtVest har i flot samarbejde sikret, at deres talentfulde unge iværksættervirksomheder kan dyste om at blive regionale mestre. Fredag den 29. april afholdes regionalmesterskabet derfor hos Beierholm Revision i Skejby, som også er sponsor til eventen. 

 

"Som en ”erfaren” deltager i SUP er muligheden for at afholde et regionsmesterskab en fantastisk mulighed. Konkurrencer er for mange studerende en driver, der kan give deres team og virksomhed et ekstra kick. På samme tid er det en unik mulighed for at etablere netværk, der kan være afgørende for succes senere i processen. Så det, at flere studerende får chancen for at deltage i en sådan event, er rigtigt fint," siger Jesper Nørskov, Lektor ved Erhvervsakademi Aarhus. 

 

Op mod 20 teams af studerende vil præsentere deres virksomhedsideer overfor en kompetent gruppe af dommere, som vil vurdere såvel teamets idé, strategi, realitetssans og teamets potentiale. Arrangementet har stor opbakning fra uddannelsesinstitutionerne:

 

”Grunden til, at jeg bakker op omkring SUP-programmet, er den unikke læringsrejse, det skaber for de studerende, der deltager. Samtidig accelererer det arbejdet med deres virksomhed i forhold til de krav, som deltagelse i konkurrencen sætter,” siger Anni Stavnskær Pedersen, der er innovationskonsulent ved UCN.

 

Det er forhåbentligt ikke sidste gang, Start Up Programme vil kunne indbyde og opfordre unge studerende med iværksætteraspirationer om at dyste i et regionalt mesterskab.