01 aug 2018  /  NyhedsRedaktør

Nyt indblik i dansk iværksætteri

Få et opdateret overblik over iværksætteri set i dansk og international sammenhæng i den nyeste udgave af Iværksætterindblikket. Her er der både fokus på etablerede iværksættere og vækstlaget for nye iværksættere i skoler og uddannelser.

Iværksætterindblikket giver et overblik over dansk iværksætteri baseret på aktuel viden om iværksætterforhold lige fra udviklingen i antallet af CVR-registreringer herhjemme til Danmarks indsats målt i forhold til andre lande.

 

- Vi oplever en stigende interesse og efterspørgsel efter viden om iværksætteri og entreprenørskab. Det er et felt, der udvikler sig hurtigt og derfor bliver viden herom også hurtigt forældet. Med Iværksætterindblikket vil vi gøre det let at finde opdateret viden om iværksætteri og entreprenørskab i forskellige sammenhænge, lyder det fra Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab. 

 

Iværksætterindblikket er bygget op som en let overskuelig samling af grafer og figurer, der illustrerer forskellige aspekter af dansk iværksætteri. Den nyeste udgave af Iværksætterindblikket kan findes her - eller ved at klikke på billedet herunder. 

 

 

 

 

Siden 2016 har Fonden for Entreprenørskab hvert kvartal udgivet en opdateret udgave af Iværksætterindblikket.