04 dec 2014  /  NyhedsRedaktør

Ny strategi sætter fokus på kvalitet

Frem mod 2020 vil Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise blandt andet arbejde for at styrke kvaliteten i entreprenørskabsundervisningen. En ny strategi udpeger tre vigtige fokusområder.

Udbredelsen af entreprenørskab i det danske uddannelsessystem har taget fart i løbet af de seneste fem år. Men der er stadig lang vej til ambitionen om, at alle unge møder entreprenørskab i løbet af deres skole- og studietid. Derfor vil udbredelse stadig være et vigtigt arbejdsområde for Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise i årene fremover.

 

I et nyt dokument udpeges nu de strategisk vigtige indsatsområder for Fondens arbejde frem mod 2020, og her er særligt fokus på tre områder.

 

Ud over at fokusere på udbredelse, så vil Fonden også have et øget fokus på kvalitet i entreprenørskabsundervisningen og samtidig skal aktiviteter, der binder danner bro mellem studie og arbejdsmarked styrkes.

 

De strategiske sigtelinjer for Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise 2015-2020 er nu offentliggjort og ligger tilgængelig på hjemmesiden. Find strategien for 2015-2020 via linket i højre side.