11 maj 2021  /  NyhedsRedaktør

Ny stærk partner til Fonden for Entreprenørskab

BOARD OFFICE er ny partner med Fonden for Entreprenørskab og dermed en aktiv støtte i fondens arbejde med at sikre entreprenørskab for alle. BOARD OFFICE arbejder med alle aspekter af bestyrelsesarbejde og har især fokus på at øge værdiskabelsen af bestyrelsesarbejdet i Danmark.

BOARD OFFICE er Skandinaviens mest betydningsfulde udbyder af forretnings- og ledelsesorienterede produkter til bestyrelser, bestyrelsesledere og direktioner i både den private og offentlige sektor 

 

- Med partnerskabet med FFE håber vi, at vi kan bidrage til at den næste generation får mod på at skabe, forandre og gøre en forskel i fremtiden gennem entreprenørskab, siger Randi Ib, CEO i BOARD OFFICE. 

 

I Fonden for Entreprenørskab kommer BOARD OFFICE bl.a. til at være tilknyttet Mikrolegat-initiativet, hvor de kan byde ind med ekspertise og viden især omkring bestyrelsesarbejde for både erfarne og uerfarne. 

 

- Med muligheden for tilknytning af ressourcestærke bestyrelsesmedlemmer og erfarne iværksættere, vil vi gerne understøtte FFE’s arbejde og være med til at skabe de bedste rammebetingelser for iværksættere. Danmark har i mange årtier været et arnested for iværksættere og innovative medarbejdere, og det skal vi forsætte med at være, siger Randi Ib, CEO i BOARD OFFICE. 

 

- Vi ser frem til, at unge iværksætterspirer i Mikrolegat-initiativet kan få glæde af den viden og ressourcer, som BOARD OFFICE kommer med omkring bestyrelsesarbejde, siger Tilde Reffstrup, leder af Mikrolegat-initiativet i Fonden for Entreprenørskab. 

 

BOARD OFFICE dækker desuden over BOARD GOVERNANCE og BOARD PEOPLE. 

 

Det nye partnerskab er trådt i kraft per april 2021. Læs mere om BOARD OFFICE på deres hjemmeside.