17 aug 2021  /  NyhedsRedaktør

Ny spændende partner til Fonden for Entreprenørskab og festivalen

William Demant Fonden er ny partner med Fonden for Entreprenørskab og en aktiv støtte i fondens arbejde med at sikre entreprenørskab for alle. William Demant Fonden støtter over to år Danish Entrepreneurship Festival, hvor tusindvis af elever og studerende får håndgribelige og værdifulde erfaringer med entreprenørskab og iværksætteri.

William Demant Fonden er en erhvervsdrivende fond, hvis hovedformål er at sikre og udbygge erhvervsaktiviteterne i Demant A/S og William Demant Invest A/S og at yde støtte til velgørende formål, herunder støtte til uddannelse og forskning.

 

William Demant Fondens støtte i Fonden for Entreprenørskab går til Fondens event Danish Entrepreneurship Festival. Det er en online festival over én uge hvor elever og studerende fra hele landet kan være med. Festivalen er uddannelsernes entreprenørskabsuge og vil være fyldt med inspirerende talks, interviews med spændende iværksættere og erhvervsfolk, workshops og massevis af ide- og opfinderkonkurrencer for spirende iværksættere. Målet er at give tusindvis af elever og studerende erfaring med og lyst til iværksætteri.

 

William Demant Fondens formand Lars Nørby Johansen, siger om samarbejdet:

 

- William Demant Fonden yder blandt andet støtte til at fremme uddannelsesmæssige formål især blandt unge. Med Danish Entrepreneurship Festival udbreder Fonden for Entreprenørskab kompetencer inden for entreprenørskab og STEM-kompetencer. Det er vigtigt for vores fond. Vi er derfor meget glade for konkret at kunne yde støtte til festivalens entreprenørielle uddannelsesforløb rettet mod både undervisere og de studerende.

 

I Fonden for Entreprenørskab er adm. direktør Christian Vintergaard meget glad for det nye samarbejde:

 

- I Fonden for Entreprenørskab arbejder vi for, at entreprenørskab bliver en naturlig del af undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark, og på den måde sikre at alle børn og unge får evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden. I november holder vi Danish Entrepreneurship Festival – en online festival fyldt med entreprenørskab, hvor elever og studerende i alle aldre netop får mulighed for at afprøve deres ideer i virkeligheden og udvikle deres entreprenante og innovative evner. Vi er stolte og taknemmelige over, at William Demant Fonden har valgt at støtte Danish Entrepreneurship Festival for det gør, at endnu flere børn og unge få mulighed for at prøve kræfter med innovation og entreprenørskab i praksis.

 

Læs mere om William Demant Fonden her.