18 mar 2021  /  NyhedsRedaktør

Lene Augusta Jørgensen nyt medlem af Fonden for Entreprenørskabs bestyrelse

Fonden for Entreprenørskab byder velkommen til et nyt medlem i sin bestyrelse.

Lene Augusta Jørgensen er rektor på UCN og har en baggrund som cand.merc. i international business og afsætning. Hun startede sin karriere i et start-up, der importerede mountainbikes til Danmark, og senere har hun beskæftiget sig med uddannelse og udvikling af viden, færdigheder og kompetencer, bl.a. ved VIA University College og Aarhus Universitet. 

 

Hun siger om sit engagement i Fonden for Entreprenørskabs bestyrelse: 

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage i bestyrelsen for Fonden for Entreprenørskab. Med en baggrund indenfor uddannelsesledelse og udvikling af uddannelser og uddannelsesorganisationer har jeg både lyst og ønske om at bringe mere innovation og entreprenørskab ind i professionsuddannelser. Det er vigtigt for fremtidens studerende at udvikle kompetencer til både at tænke innovativt, men også at turde handle på et reflekteret grundlag.  

 

Lene Augusta Jørgensen er særligt fokuseret på professionshøjskolerne:

 

- Professionsuddannelser giver studerende både teoretiske og praktiske færdigheder, som er et godt udgangspunkt for nytænkning, der gerne må udvikle sig til ny praksis eller nye projekter og nye produkter. På Professionshøjskolen UCN giver vi studerende mulighed for at komme i praktik i egen virksomhed for dermed at afprøve sig selv som iværksætter. Vi har også et netværk for kvindelige iværksættere.