27 mar 2019  /  NyhedsRedaktør

Landsdækkende undersøgelse sætter spot på entreprenørskabsundervisning

Fonden for Entreprenørskab har skudt gang i en landsdækkende undersøgelse af entreprenørskabsundervisning. Formålet er at samle viden om og tilpasse entreprenørskabsaktiviteter på landets skoler og uddannelsesinstitutioner.

Fonden for Entreprenørskab har 10-års jubilæum i 2020 og det er en kærkommen lejlighed til at kigge på, om Fondens tilbud, aktiviteter og forløb svarer til virkelighedens behov og efterspørgsel.

Hvad med entreprenørskab?

- Skoleliv og uddannelser fylder meget i medierne og hver dag er der fokus på temaer, der optager mange – alt lige fra læreruddannelsen, stress og angst i studielivet til længden af skoledagene for de små.Men hvad med entreprenørskab, spørger Pernille Berg, chef for forskning, analyse og videregående uddannelser hos Fonden for Entreprenørskab.

 

Fonden for Entreprenørskab vil derfor gerne sikre, at de aktiviteter, Fonden arrangerer, understøtter lærere og undervisere, skoler og institutioner så godt som muligt. Og derfor har Fonden for Entreprenørskab igangsat en stor undersøgelse, der skal skabe viden og forståelse for virket som lærer og underviser, der arbejder med entreprenørskab i undervisningen.

 

Undersøgelsen findes her https://da.research.net/r/ffe2020 og gælder lærere og undervisere på alle uddannelsesniveauer.

 

 

 

 

Alle besvarelser behandles anonymt, og undersøgelsens resultater vil udelukkende blive anvendt til at forbedre Fonden for Entreprenørskabs tilbud og virke.  

 

- Vi håber at mange vil bruge 10 minutter på at besvare spørgsmålene, så vi i Fonden fortsat kan sikre og udvikle entreprenørskabsaktiviteter på skoler og institutioner, slutter Pernille Berg.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til undersøgelsen kan rettes til Pernille Berg på pberg@ffe-ye.dk eller tlf. 2026 7554 og Anders Rasmussen på anders@ffe-ye.dk eller tlf. 2925 0675