30 jun 2020  /  NyhedsRedaktør

Jeanette Fangel Løgstrup nyt medlem af Fonden for Entreprenørskabs bestyrelse

Fonden for Entreprenørskab byder velkommen til et nyt medlem i sin bestyrelse.

Jeanette Fangel Løgstrup sidder på flere bestyrelsesposter, bl.a. som Non Executive Director og bestyrelsesmedlem i JP/Politikens Hus. Hun har tidligere arbejdet i Danske Bank, først som direktør for koncernmarketing og kommunikation, siden som direktør for Societal Impact og Sustainability.

 

Jeanette Fangel Løgstrup er desuden en internationalt anerkendt oplægsholder og har skrevet bøger om diversitet og lederskab. Hun har også vundet prisen for årets CMO i 2017 og været udpeget som en af de top-100 mest indflydelsesrige danske kvinder.

 

Hun siger om sit engagement i Fonden for Entreprenørskabs bestyrelse:

 

”Danmark har brug for et levende miljø af iværksættere, som kan udvikle nye, innovative og bæredygtige løsninger – og dermed også bidrage til vækst og beskæftigelse. Iværksætteri skal derfor være et naturligt karriere- og livsvalg for vores unge – og det kræver, at det bliver en naturlig del af undervisningen fra en tidlig alder og hele vejen igennem uddannelsessystemet. Jeg glæder mig derfor meget til at bidrage til dette arbejde i Fonden For Entreprenørskab.”