NyhedsRedaktør

Iværksætterlystne unge bliver Leder for en dag

Hvad vil det egentlig sige at være leder i dag? Det får udvalgte elever med lederambitioner svaret på, når Fonden for Entreprenørskab i samarbejde med JAAD afholder eventen Leder for en dag torsdag den 8. oktober.

Flere og flere elever skaber egne elevvirksomheder som led i skolernes entreprenørskabsundervisning, hvilket kan være med til at fremme elevernes lyst til at blive iværksættere eller ledere.

 

Fonden for Entreprenørskab giver de mest engagerede elever, i alderen 17- 26 år, muligheden for at følge en leder en hel arbejdsdag. De unge bliver tilknyttet hver deres virksomhed i København og omegn, hvor de får indblik i, hvilke problemstillinger og arbejdsopgaver nutidens ledere står overfor. Det er derfor heller ikke meningen, at lederen skal rydde sin kalender på grund af aspiranten, tværtimod.

 

Lederen har rig mulighed for at dele sine erfaringer med eleverne, som alle har en interesse for emnet. Lederen kan dermed inspirere næste generations ledere, men i lige så høj grad selv blive inspireret af de innovative unge. Ønsket med projektet er at styrke de unges tilknytning til og forståelse af erhvervslivet samt give dem viden og erfaring om ledelse i praksis.

 

Leder for en dag er en årlig aktivitet, hvor virksomheder fra alle aspekter af dansk erhvervs- og organisationsliv deltager. Eventen afholdes i samarbejde med Fonden for Entreprenørskabs alumneforening JAAD (Junior Achievement Alumni Denmark).

 

Samtlige elever i projektet har været med i Fonden for Entreprenørskabs undervisningsforløb Company Programme og har inden mødet med lederen deltaget i forberedende kurser.

 

Læs mere om arrangementet eller tilmeld dig her. Tilmeldingsfristen er torsdag den 1. oktober.