20 okt 2016  /  NyhedsRedaktør

Iværksætterindblikket - en ny vidensamling om dansk iværksætteri

Iværksætterindblikket er Danmarks nye overblik over iværksætteri set i dansk og international sammenhæng og med fokus på både de etablerede iværksættere samt vækstlaget for nye iværksættere i skoler og uddannelser.

I takt med at entreprenørskab og iværksætteri vinder større og større indpas i virksomheds- såvel som undervisningslandskabet herhjemme, er der også en større efterspørgsel efter viden om iværksætteri og entreprenørskab. Derfor udgiver Fonden for Entreprenørskab nu Iværksætterindblikket.

 

Iværksætterindblikket giver et overblik over dansk iværksætteri baseret på en samling af aktuel viden om iværksætterforhold lige fra udviklingen i antallet af CVR-registreringer herhjemme til Danmarks indsats målt i forhold til andre lande. Iværksætterindblikket er bygget op som en let overskuelig samling af grafer og figurer, der illustrerer forskellige aspekter af dansk iværksætteri.

 

- Med iværksætterindblikket ønsker vi at gøre det let at finde opdateret viden om dansk iværksætteri og entreprenørskab. Det er et felt som udvikler sig hurtigt i disse år, og derfor bliver viden om iværksætterforhold hurtigt forældet. Med Iværksætterindblikket samler vi relevant data om dansk iværksætteri ét sted, siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab.

 

Hent Iværksætterindblikket via linket i boksen i øverste højre hjørne eller ved at trykke på billedet nedenfor.