23 jan 2018  /  NyhedsRedaktør

Idefest for 7000 unge bliver i Fredericia de næste tre år

Når Danish Entrepreneurship Award den 15. november 2018 slår dørene op, bliver det i et nyt 3-årigt samarbejde med Fredericia Kommune.

Når 7000 unge fra hele landet mødes til Danish Entrepreneurship Award for at dyste om gode idéer, bliver det endnu engang i kendte omgivelser i Fredericia. Fonden for Entreprenørskab har nemlig indgået en aftale med Fredericia Kommune om at huse Danish Entrepreneurship Award i 2018, 2019 og 2020.

 

Danish Entrepreneurship Award er en fantastisk event, der samler unge fra hele landet her i Fredericia for at dyste på opfindsomhed og entreprenørskab. Innovation og iværksætteri er en enormt vigtig dagsorden, som vi arbejder målrettet med i Fredericia lige fra folkeskolen til vores virksomheder. Derfor er det helt oplagt, at Danish Entrepreneurship Award tager tre år mere i Messe C i Fredericia”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

 

Hos Fonden for Entreprenørskab er man godt tilfredse med den nye aftale:

 

Vi er enormt glade for, at Fredericia Kommune har sagt ja til samarbejdet, og det er fantastisk at mærke, hvor engageret kommunen er i unge og entreprenørskab. Derudover har Awarden deltagere fra hele landet, som nemt kan komme til Fredericia, så vi ser frem til samarbejdet og til, at Messe C fortsat er hjemsted for Danish Entrepreneurship Award”, siger Camilla Ryge Leth, projektleder for Danish Entrepreneurship Award.

 

Danish Entrepreneurship Award er Danmarks største idéfest for elever og studerende, hvor unge fra hele landet mødes med erhvervslivet til en dag med fokus på entreprenørskab og iværksætteri. Awarden har siden 2012 været afholdt i Messe C i Fredericia og tiltrak sidste år næsten 7000 deltagere fra hele landet, som kom for at fejre innovation og iværksætteri i ungehøjde. Elever og studerende kommer for at få sparring på deres gode idéer fra erhvervsfolk, og en række iværksættere stiller op med foredrag om, hvordan de selv kom i gang med deres virksomhed.

 

Danish Entrepreneurship Award arrangeres af Fonden for Entreprenørskab i samarbejde med Fredericia Kommune. Fonden for Entreprenørskab arbejder for, at flere elever og studerende på alle uddannelsesniveauer introduceres for og deltager i entreprenørskabsundervisning.

 

Læs mere om Danish Entrepreneurship Award på award.ffe-ye.dk