02 jul 2018  /  NyhedsRedaktør

Fonden for Entreprenørskab søger relations-manager til Teknologipagten

Er samarbejdet mellem virksomheder, organisationer og uddannelsessystemet noget du har flair for? Og brænder du for at fremme teknologiske og digitale færdigheder i uddannelse og samfund? Så er det dig, vi leder efter til en nyoprettet stilling som relations-manager i Teknologipagtens sekretariat.

Den nye Teknologipagt bygger bro mellem virksomheder, fonde, uddannelser og andre, som skaber projekter, der skal få flere til at interessere sig for udviklingen af digitale og teknologiske kompetencer og dermed få flere til at uddanne sig inden for STEM og få flere til at anvende STEM i deres arbejde.

 

Sagt med tal: 250 virksomheder forventes at involvere sig i Teknologipagten inden 2020, og pagtens projekter skal nå ud til 150.000 personer. Målet er, at 20 % flere danskere skal vælge en videregående STEM-uddannelse, og 20% flere skal fuldføre en STEM-erhvervsuddannelse om 10 år. Og så skal den danske arbejdsstyrkes STEM- kompetencer være blandt Europas bedste, og danskernes evner til problemløsning med IT skal op på niveau med de øvrige nordiske lande. Alt det sker ikke af sig selv.

 

Derfor søger Fonden for Entreprenørskab, der skal være sekretariat for Teknologipagten, en relations-manager, som skal være med til at indfri Teknologipagtens mål og ambitioner om at skabe og involvere pagtens partnere i værdiskabede projekter - er det dig?

 

Ansøgningsfrist: Onsdag den 8. august kl. 12.00. Ansøgning, CV og evt. referencer sendes pr. e-mail til: ffehr@ffe-ye.dk. Husk at anføre ”Relations-manager” i emnefeltet. Samtaler forventes gennemført i starten af uge 33.

 

Se stillingsopslag her.