21 jun 2018  /  NyhedsRedaktør

Fonden for Entreprenørskab ønsker Rasmus Jarlov velkommen som ny erhvervsminister

Rasmus Jarlov blev torsdag den 21. juni udnævnt til ny erhvervsminister. Ministerskiftet sker efter, at Brian Mikkelsen i går meddelte, at han skifter sin politiske karriere ud med et nyt job som administrerende direktør i Dansk Erhverv.

I dag kl. 12.30 præsenterede statsminister Lars Løkke Rasmussen regeringens nye erhvervsminister.

 

Valget faldt på de Konservatives folketingsmedlem, Rasmus Jarlov, som i 2015 blev valgt ind i Folketinget. Siden har Rasmus Jarlov besiddet flere ordførerskaber for de Konservative blandt andet finansordfører, beskæftigelsesordfører, forsvarsordfører og EU-ordfører. Derudover var han formand for Folketingets forsvarsudvalg.

 

- Vi ønsker den nye erhvervsminister velkommen, og håber, at han vil fortsætte det gode arbejde for dansk iværksætteri som hans forgænger begyndte. Jeg håber især at Rasmus Jarlov vil følge de anbefalinger, Iværksætterpanelet i sidste uge præsenterede for regeringen, så vi kan sikre at iværksætteri og entreprenørskab bliver en naturlig del af det danske uddannelsessystem, siger Lars Nørby Johansen, formand for bestyrelsen i Fonden for Entreprenørskab.

 

Mere iværksætteri på dagsordenen
Fonden for Entreprenørskab ser frem til det gode samarbejde med den nye erhvervsminister, og håber at iværksætteri og innovation i endnu højere grad vil komme på den politiske dagsorden.

 

- Vi glæder os til, at vi sammen kan få sat endnu mere fokus på vigtigheden af iværksætteri, entreprenørskab og innovation i uddannelserne. Fra politisk side er der sket meget, men der kan gøres endnu mere, lyder det fra Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab.