02 maj 2018  /  NyhedsRedaktør

Fonden for Entreprenørskab lykønsker Tommy Ahlers med ministerpost

Tommy Ahlers blev onsdag den 2. maj udnævnt som ny Uddannelses- og Forskningsminister. Dermed får regeringen en erhvervsmand med en stor forkærlighed for iværksætteri og teknologi i spidsen for forsknings- og uddannelsesområdet.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen præsenterede den 2. maj om formiddagen tre nye ministre. En af dem er iværksætter og investor Tommy Ahlers. Tommy Ahlers er bl.a. kendt for at være en af løverne i Løvens Hule-programmet på DR og for at være formand for regeringens Iværksætterpanel. Han sidder også som formand for repræsentantskabet for Fonden for Entreprenørskab, som han nu udtræder af.

 

- Jeg vil gerne takke Tommy Ahlers for det gode samarbejde, vi har haft, for hans engagement og dynamiske tilgang til at fremme dansk iværksætterkultur. Nu håber jeg, at Tommy Ahlers også vil trække sine holdninger til iværksætteri med ind i ministerarbejdet, siger Lars Nørby Johansen, formand for bestyrelsen i Fonden for Entreprenørskab.

 

Engageret iværksætter og nu minister

Tommy Ahlers har siden efteråret 2015 været formand for repræsentantskabet for Fonden for Entreprenørskab – en post han nu fratræder i forbindelse med udnævnelsen til minister.

 

- Tommy Ahlers har været en engageret formand for vores repræsentantskab, hvor han har arbejdet dedikeret for, at flere unge skal møde entreprenørskab som en naturlig del af deres undervisning i skoler og på uddannelser. Jeg kender Tommy Ahlers som et meget passioneret og intellektuelt menneske som nyder stor respekt gennem hans engagement og væremåde. Jeg ønsker ham stort tillykke og glæder mig til det videre samarbejde med Tommy Ahlers som minister, siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab.