29 apr 2014  /  NyhedsRedaktør

DM er entreprenørskab i praksis

Oplev hvordan entreprenørskabsundervisning påvirker de studerende i praksis til DM i Entreprenørskab. Her skal de unge vise at deres idé skaber værdi, er økonomisk bæredygtig og at de formår at sætte i værk.

Den 22. maj står i entreprenørskabens tegn og Huxi Bach vil styre slagets gang.

 

Mød Danmarks fremtid og bliv inspireret af innovative idéer når 12 finaleteams fra landets korte- og mellemlange videregående uddannelser skal kæmpe om den eftertragtede pokal og priser for mere end 230.000kr.

 

DM finalen er kulminationen på iværksætterforløbet Start Up Programme, hvor studerende i løbet af året har modtaget entreprenørskabsundervisning og flittigt har arbejdet med innovative idéer. De skal nu vise Juryen og resten af Danmark, at deres idé skaber værdi, er økonomisk bæredygtig og at de formår at sætte i værk!

 

Særligt program for undervisere 

Som underviser kan du også se frem til et skræddersyet program. Få blandt andet svar på, hvordan man beskytter de studerendes gode idéer, samt hvordan de danske institutioner kan understøtte den entreprenørielle indsats, når den administrerende direktør fra Tænketanken DEA samt Patent- og Varemærkestyrrelsen gæster Børssalen hos Dansk Erhverv.

 

Bliv en oplevelse rigere og giv din støtte til Danmarks fremtid – vi ser frem til at se dig.

 

STED: Børssalen, Slotsholmsgade 1, Indgang B, 1217 Købehavn K

 

Se det officielle program og program for undervisere under Links. Her kan du også tilmelde dig arrangementet.