24 mar 2020  /  NyhedsRedaktør

Det betyder COVID-19 for Fondens programmer og events

Vi får forståeligt nok en del henvendelser omkring COVID-19 og de kommende events, som Fonden for Entreprenørskab står bag. Vi tager naturligvis situationen og myndighedernes anvisninger meget alvorligt, og derfor ændres en del events i den kommende tid til et digitalt format. Se nærmere for de enkelte programmer og events herunder.

Start Up Programme: 

De tre regionale mesterskaber den 24. og 29. april samt 5. maj afholdes digitalt. Programmet er det samme, blot i det virtuelle univers: Studerende skal uploade 3-sides konceptbeskrivelse, deltage med online pitch i 4 min., samtale med dommere, møde eksperter og høre inspirerende oplæg. Indtil videre fastholdes, at Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab fortsat afholdes som normalt på Børsen den 27. maj.  

Spørgsmål: kontakt programleder Carina Hammer, carina@ffefonden.dk eller 2445 7675 

 

Company Programme: 

Danmarksmesterskabet den 22. april afholdes online i et reduceret format. I det online setup får alle hold mulighed for at pitche deres ide med visning af PowerPoint eller Prezi (deling af skærm), ligesom de vil blive interviewet af dommerne. Rapportbedømmelse og stand-bedømmelse udgår. Nærmere tidsplan og setup for dagen følger.  

Spørgsmål: Kontakt programleder Mette Meulengracht Jensen mettem@ffefonden.dk  

 

 

Next Level: 

Danmarksmesterskabet for grundskoler rykkes til 26. majDanmarksmesterskabet Next Level for 7. -10. klasser flyttes fra den 16. april til den 26. maj. Arrangementet vil blive afholdt som fysisk arrangement, og afholdes på Koldinghus i Kolding. De lokale finaler i Next Level-forløbet afvikles lokalt på skolerne eller som online events. De lokaler finaler skal være skal være afviklet senest 5. maj. Finalisterne, som har kvalificeret sig til Danmarksmesterskabet, får besked senest den 12. maj. 

Spørgsmål: Kontakt programleder Henrik Thise henrik@ffefonden.dk  

 

 

Iværksætterunge: 

Messen for skolerne på Godsbanen i Aarhus den 23. april er desværre aflyst. Men alle elever og skoler får stadig mulighed for at dyste om prisen for årets projekt og for at vise deres fede ideer frem.  Fremlæggelserne skal indsendes på video og en dommerkomité vil vælge vinderne i de forskellige kategorier. Torsdag den 11. juni holder vi en fest i Aarhus, hvor vinderne bliver præsenteret, og hvor vi kan hylde alle elever og skoler og sige tak til hinanden for et godt samarbejde. 

Spørgsmål: Kontakt uddannelseskonsulent Peter Rasmussen peter@ffefonden.dk