Find din lokale FFE region

Fonden for Entreprenørskab (FFE) har i dag otte regioner med egne bestyrelser, hvor uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet mødes om at styrke iværksætteri og innovation i uddannelserne lokalt. Over de seneste to år er FFE's aktiviteter mere end fordoblet.

Regionskontoret forestår aktiviteter for elever såvel som for undervisere, ligesom de formidler kontakten mellem skole og virksomheder i lokalområderne. Her igennem sikres den synergi mellem uddannelsesinstitution og erhvervsliv, som er vital for de unge iværksættere.

 

For de elever, der deltager i længerevarende forløb f.eks. Company Programme, afholder regionerne entreprenørskabsmesser og konkurrencer. På disse messer får elevvirksomhederne mulighed for at stå ansigt til ansigt med et virkeligt kundeflow i eksempelvis et indkøbscenter.

 

For underviserne arrangerer regionerne bl.a. virksomhedsbesøg, iværksætterkonferencer og seminarer. Det er med til at sikre, at underviserne altid kan tilbyde eleverne en opdateret sparring omkring deres virksomheder.