Webinar om innovation i spansk og franskundervisningen

Innovation i fransk- og spanskundervisningen er det centrale fokusområde i dette webinar.

 

I webinaret vil Lektor Bente Stubkjær Hansen og Lektor Line Dalsgaard Vilsen, der begge underviser på Herning Gymnasium , præsentere og udfolde flere innovative undervisningsaktiviteter, og der vil være tid til at komme ud i workshops og få fingrene ned i det innovative materiale, således at man som deltager kan sætte et individuelt præg  på idéerne. 

 

Det værdiskabende element for andre er vigtigt elementer med innovation i sprogundervisningen, da det er med til at motivere eleverne, og de kommer hurtigt til at tage ejerskab af de stillede opgaver.

 

Bente Stubkjær Hansen er tidligere gymnasielærer i fransk, dansk og AP på Hjørring Gymnasium og har også en baggrund som efterskolelærer i ti år på Efterskolen Ådalen i Hørning. Bente er forfatter til "Rammebeskrivelser for innovation i fransk, 2020" og har i flere år arbejdet innovativt i forbindelse med Herning Gymnasiums sprogfestival, og inddrager hyppigt innovation i fransktimerne.

 

Line Dalsgaard Vilsen er Gymnasielærer i spansk, dansk og AP samt studie- og læsevejleder på Herning Gymnasium. Line er forfatter af "Rammebeskrivelser for innovation i spansk, 2020".

 

Tilmelding til Webinar om innovation i spansk & fransk
Jeg er indforstået med, at Fonden for Entreprenørskab indsamler og opbevarer mine oplysninger. I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende arrangementet og til efterfølgende statistisk overblik, som omfatter antal deltagere i Fondens tilbud. Ved registrering som deltager accepterer du samtidig at vi må kontakte dig med informationer vedrørende webinaret