Innovationsdidaktik og PBL - projektbaseret læring i indskolingen

Det er vigtigt at have modet som lærer til at give slip og gå med eleverne ud på den tynde is. Ingen kender slutresultatetet, men læreren har sikret trygge rammer for eleverne - så de har mod at bevæge sig derud. Motivationen gennem projekterne har været høj og udbyttet overraskende. Eleverne har tygget sig igennem de 17 Verdensmål, latinske insektnavne og leget med tanken og ideer om bæredygtig i energi i fremtidens transport muligheder. 

 

Eleverne udvider deres formidlings og kommunikationskompetence, deres selvstændighed og de får blod på tanden til at kaste sig ud i nye projekter og emner, som de normalt ikke bliver undervist i før mellemtrinnet eller udskolingen. Det styrker dialog, tryghed, fællesskab, nysgerrighed i klassen. Alle kan være med, alle kan bidrage og og alle kan undre sig. 

 Torsdag den 22. april 15.00 - 16.30. 

Vi har sammensat et program fyldt med inspiration og viden.

Elizabeth Gray begynder med en introduktion og præsentation.

Peter Rasmussen vil introducere de idetænkningsøvelser fra FFE, som Elizabeth har brugt i sine forløb.

Deltagere er velkomne til at spørge undervejs og vi vil til sidst i webinaret åbne for dialog blandt deltagerne.

 

  • Verdensmål, Innovation/entreprenørskab, 21 Skills og projektbaseret læring
  • Implementering i en folkeskole (i Hvidovre)
  • Den røde tråd - nu og fremadrettet.
  • Hvad er udfordringerne?
  • Spørgsmål og dialog

 

I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende arrangementet og til efterfølgende statistisk overblik, som omfatter antal deltagere i Fondens tilbud. Ved registrering som deltager accepterer du samtidig at vi må kontakte dig med informationer vedrørende webinaret "Iværksætterunge - et unikt valgfag"