Del din idé l Foråret 2021

Har du en idé? Eller har du en drøm at gøre en forskel?

Gode ideer er efterspurgt inden for ALLE felter af samfundet, på alle niveauer og arbejdspladser – offentlige som private.

Del din idé: Du får uformel sparring og feedback på dit projekt fra professionelle rådgivere. Alt du skal gøre er at tilmelde dig, og indsende to sider om projektet. Del din idé indgår i foråret som en del af de Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab 2021, men er et alternativ for dem, der ikke trives med konkurrenceelementet.

Da det er en del af de Regionale Mesterskaber, får du mulighed for at være en del af et inspirerende event med studerende fra hele landet, og du kan se andre teams pitche deres ideer! Du kan deltage i Del din idé enten:

 • 20. april 2021 
 • 27. april 2021 
 • eller 4. maj 2021
   

Hvem kan deltage?
Alle studerende fra korte og mellemlange uddannelser kan deltage. Du kan deltage med en helt ny idé eller et projekt, du har arbejdet længe på. Skal du derimod deltage i de Regionale Mesterskaber, skal idéen være opstået tidligst 1. august, altså i indeværende skoleår. 


Del din ide – forløbet kort fortalt:

 • Du øver dig på at udvikle på en ide eller projekt – alene eller sammen med andre og tilmelder dig senest 8. april 2021.
 • Du og dit team skal udarbejde et 2-siders skriftligt produkt om ideen - en idebeskrivelse – som indsendes senest en uge før, du skal deltage per mail. Idebeskrivelsen skal være i PDF og titlen skal være teamets navn.
 • På dagen: 
  - vil du møde to professionelle advicers online, som også har læst idebeskrivelsen
  - har I 20 min., hvor I sammen kan diskutere jeres idé, søge rådgivning fra advicerne og få feedback på ideen

TILMELDINGSFRIST 8. APRIL 2021 


Har du spørgsmål kan du skrive til kirstine@ffefonden.dk.