Iværksætterindblikket

Iværksætterindblikket giver et overblik over iværksætteri set i dansk og international sammenhæng og med fokus på både de etablerede iværksættere samt vækstlaget for nye iværksættere i skoler og uddannelser.

I takt med at entreprenørskab og iværksætteri vinder større og større indpas i virksomheds- såvel som undervisningslandskabet herhjemme, er der også en større efterspørgsel efter viden om iværksætteri og entreprenørskab. Derfor udgiver Fonden for Entreprenørskab Iværksætterindblikket.

 

Iværksætterindblikket giver et overblik over dansk iværksætteri baseret på en samling af aktuel viden om iværksætterforhold lige fra udviklingen i antallet opstartsvirksomheder herhjemme til Danmarks indsats målt i forhold til andre lande. Iværksætterindblikket er bygget op som en let overskuelig samling af grafer og figurer, der illustrerer forskellige aspekter af dansk iværksætteri. På den måde er det let at finde opdateret viden om dansk iværksætteri og entreprenørskab. 

 

Iværksætterindblikket vil blive opdateret, når der er nye tal eller undersøgelser, som er relevante i forhold til emnet.

 

Hent Iværksætterindblikket fra juni 2021 herunder eller via linket i boksen i øverste højre hjørne.