01 apr 2014

Rådgivning

Fonden støtter op om udvikling og udbredelse af entreprenørskab i ungdomsuddannelserne. Teamet for ungdomsuddannelserne arbejder dedikeret med at udvikle undervisningsmaterialer, uddele fondsmidler, rådgive, inspirere og gennemføre konkurrenceforløb.

Vi har i teamet for ungdomsuddannelserne opbygget viden om og erfaring med at implementere og gennemføre entreprenørskabsundervisning. Søger du inspiration eller hjælp til at komme i gang med entreprenørskabsundervisning, står vi derfor gerne til rådighed. Er du lærer, kan vi hjælpe med materialer til undervisningen, inspiration til nye metoder og rådgivning om hvad der virker. På overordnet strategisk niveau kan vi også rådgive om implementering af entreprenørskabsundervisning på en større skala.

 

Få et overblik over alle vores tilbud til ungdomsuddannelserne i denne pjece.   

 

Kontakt

 

Beate Laubel Boysen om:

Fondsmidler, rådgivning på strategisk og organisationsniveau, FFE-Regionerne og regional involvering samt internationale aktiviteter.

 

beate@ffe-ye.dk

65452462 / 40330014

 

 

Andreas Kambskard om:

Udvikling af undervisning, materialer og metoder. Rådgivning og netværk for undervisere (NEIS). Pædagogiske dage og lærerkurser.

 

andreas@ffe-ye.dk

65452454 / 31762851

 

Mette Meulengracht Jensen om:

Company Programme og andre elevrettede aktiviteter.

 

mettem@ffe-ye.dk

65452467

 


Pernille Rasmussen om:

FFE-regionerne, JA Alumni Denmark Netværket, Leder for en dag, Company Programme samt andre elevrettede aktiviteter.

 

Pernille@ffe-ye.dk

65452428