EUD-inspirations- og arbejdsseminar januar 2018

Inspirations- og arbejdsseminar for lærere, der underviser i innovation eller iværksætteri på erhvervsuddannelsernes hoved- og grundforløb 24.-25. januar 2018 Har du brug for at få inspiration til din undervisning i innovation eller iværksætteri - så er du kommet til det rette sted. Fonden for Entreprenørskab og Undervisningsministeriet inviterer til et inspirations- og arbejdsseminar, hvor vi tilbyder et konkret bud på, hvordan undervisningen kan tilrettelægges, og hvor du kan sparre med andre undervisere.

Tilmeld dig i bunden af siden. 

 

 

Fonden for Entreprenørskab afholder i samarbejde med Undervisningsministeriet, VIA og Metropol et inspirations- og arbejdsseminar under temaet: "Innovation og iværksætteri på grund- og hovedforløb", hvor det er muligt at vælge sig ind på ét af disse tre spor:

 

Spor 1: Målrettet undervisere med ingen eller lille undervisningserfaring i erhvervsfaget Innovation på GF1.

 

Spor 2: Målrettet hovedforløbsundervisere, der ønsker at arbejde med en kobling mellem skole og praktik gennem innovation og intraprenørskab. Deltagerne kan eventuelt selv medbringe en problemstilling, de ønsker at arbejde med.

 

Spor 3: Målrettet hovedforløbsundervisere, der ønsker at arbejde med udvikling af valgfag i innovation og iværksætteri ud fra fokus på elevernes innovative kompetencer og forudsætninger for at starte egen virksomhed.

Seminaret er opbygget på en sådan måde, at deltagerne vil få noget konkret materiale med hjem til egen undervisning og samtidig hente inspiration til det fremtidige arbejde på skolen. Deltagerne vil få undervisningsforløb og procesværktøjer til innovation og entreprenørskab, som kan tilpasses til egne elever, faglighed og skole. På seminaret skal deltagerne således arbejde individuelt og i grupper for at kunne inspirere hinanden til det fremtidige arbejde på egen skole.


Programmet vil veksle mellem oplæg og deltagerarbejde, hvor underviserne skal arbejde med undervisningsmateriale, opgaver m.m.. 

Hvornår: Seminaret varer to sammenhængende dage og afholdes den 24.-25. januar 2018.

Hvor: Konferencecenteret Middelfart Park Hotel, Viaduktvej 28, Middelfart

Pris: Pris for deltagelse inkl. forplejning og overnatning er kr. 2.000,-. Ved tilmelding skal man oplyse skolens EAN-nummer til elektronisk fakturering.

Ved afbud senere end 4. januar betaler man fuld pris. 

Tilmeldingsfrist: 20.12.2017 

 

Har du spørgsmål kan du kontakte Beate Laubel Boysen på beate@ffe-ye.dk eller Bjarne Andersen bjarne.andersen@stukuvm.dk 

Vi glæder os til at se jer!
Fagkonsulent Bjarne Andersen og projektleder Beate Laubel Boysen

 

Bemærk: Når du er korrekt tilmeldt vil du modtage en email som bekræftelse.