03 jan 2018


EUD-inspirations- og arbejdsseminar april 2018

Inspirations- og arbejdsseminar for lærere, der underviser i innovation eller iværksætteri på erhvervsuddannelsernes grund- og hovedforløb 3.-4. april. Arbejder du med innovation eller entreprenørskab i din undervisning, så har du nu muligheden for at deltage i et to-dages arbejdsseminar, hvor vi arbejder med et konkret bud på, hvordan undervisningen kan tilrettelægges – på grundforløb eller i hovedforløbenes valgfag.

Tilmeld dig i bunden af siden. 

Undervejs i seminaret kan du sparre med andre undervisere om udvikling af forløb. Seminaret er delt i to spor, et for grundforløbsundervisere og et for hovedforløbsundervisere:

Grundforløb: Målrettet grundforløbsundervisere med ingen eller lille erfaring i innovationsundervisning. Vi arbejder ud fra et eksisterende undervisningsmateriale til erhvervsfaget innovation - med såvel den teoretiske indgang til faget som med praktiske innovationsopgaver.

Hovedforløb: Målrettet hovedforløbsundervisere, der ønsker at arbejde med udvikling og beskrivelse af valgfag i innovation og iværksætteri ud fra fokus på elevernes innovative kompetencer og forudsætninger for at starte egen virksomhed.

Seminaret afholdes af Fonden for Entreprenørskab og Undervisningsministeriet.

  • Hvornår: Seminaret varer to sammenhængende dage og afholdes d. 3.-4. april 2018.
  • Hvor: Konferencecenteret Middelfart Park Hotel, Viaduktvej 28, Middelfart
  • Pris: Pris for deltagelse inkl. forplejning og overnatning er kr. 2.000,-. Ved tilmelding skal man oplyse skolens EAN-nummer til elektronisk fakturering. 

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2018 (ved afbud senere end 2. marts betaler man fuld pris) (Tilmeld dig i bunden af denne side)

 Bemærk: Når du er korrekt tilmeldt vil du modtage en email som bekræftelse. 

 

Vi glæder os til at se dig.

Fagkonsulent Bjarne Andersen og projektleder Beate Laubel Boysen

 

Hvis du vil vide mere, så kontakt: 

Beate Laubel Boysen
Fonden for Entreprenørskab
Projektleder  |  Erhvervsuddannelserne
Mobil  4033 0014