Konference

NEIS er netværket for entreprenørskabsundervisere. Netværket er en platform for udveksling af og debat om entreprenørskabsundervisning. Netværket er åbent for alle undervisere på tværs af fag, niveau og uddannelser, og giver medlemmerne mulighed for at få ny viden, nye idéer og nye samarbejdspartnere. Det er gratis at være med i NEIS.

 

”Vi sætter strøm til NEIS”
Årskonference i NEIS – netværk for entreprenørskab i skolen og uddannelserne. 
Fonden for Entreprenørskab inviterer til NEIS-konference med overnatning den 22. og 23. oktober 2018 på Bygholm Park i Horsens. 
Der er stort fokus på teknologi i uddannelsesverden og det hænger jo godt sammen med innovation og entreprenørskab – eller gør det? Det vil vi gerne diskutere på årets NEIS-konference. 
På programmet kan man møde en række oplægsholdsholdere, som provokerer og sætter tingene i forskellige lys, og deltagerne på konferencen vil gennem forskellige workshops og debatformer selv arbejde med deres bud på fremtiden: teknologi og entreprenørskab – sammen, hver for sig eller noget helt tredje.


Reservér allerede nu den 22. og 23. oktober 2018. 
Pris: 500,- Inklusiv forplejning og overnatning. 
Tilmelding og endeligt program åbner den 13. august 2018.

(Ved manglende fremmøde opkræves fuld konferencepris på 2200 kr.)

 

 

 

 

 

 

Fællesnævner i netværket er glæden ved og engagementet i mere og bedre undervisning i entreprenørskab. Udvikling sker ved at lære af succeser og fejltagelser, konstruktiv kritik og enkle råd og god vejledning. Ved at kombinere dette skaber vi sammen et fællesskab, hvor vi mødes for at diskutere og blive dygtigere til det, vi allerede gør godt. Respekt for hinandens baggrund og ståsted vil skabe den gode, konstruktive debat på tværs.

 

Netværket er en bank for gode ideer og erfaringer fra entreprenørskabsundervisning. Del dine ideer og erfaringer på tværs af uddannelserne - det er ved videndeling at den røde tråd opstår fra grundskole gennem ungdomsuddannelse til den videregående uddannelse.

 

Har du selv udviklet undervisningsmateriale eller metoder og værktøjer, der har haft god effekt på undervisningen, så kan du dele dette med de andre i netværket.

 

Tilmelding til NEIS foregår via denne formular:

NEIS netværket