Danmarksmesterskabet

1. Juni 2017 i Børssalen i København afholdes Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for de 20 teams, der er gået videre fra de regionale mesterskaber. Inden DM skal alle teams uploade en forretningsplan på max. 15 sider.

På dagen får alle teams 10 minutters lukket interview med et dommerpanel, samt 4 minutter til at pitche ideen foran alle på scenen i Børsen i København. I hver kategori findes der en kategorivinder. Derudover kåres vinderen, samt 2. pladsen, som begge får æren af at repræsentere Danmark ved EM. 

 

I 2017 afholdes DM den 1. juni i Børssalen hos Dansk Erhverv i København.

 

Der dystes i 4 kategorier:

GreenTech:

Optimeret ressourceudnyttelse, genbrug og grønne løsninger. Det kan være fokus på muligheder inden for bæredygtig livsstil og forretninger, demografiske udfordringer, urbanisering, nye teknologiske muligheder, produktudvikling, digitalisering, deleøkonomi.

 

Social Entrepreneurship:

Skabelse af social værdi for individ eller samfund, nationalt eller globalt. Det kan være fokus på samfundsforandrende tiltag, demografiske udfordringer, uddannelsesudvikling, urbanisering, nye teknologiske muligheder og produktudvikling, digitalisering og deleøkonomi.

 

LifeTech:  

Udvikling inden for velfærd, sundhed eller læring. Det kan være fokus på forbedring eller optimering af livs- og sundhedsmæssige udfordringer, nye brugeroplevelser, ny teknologi og produkter, finansiel teknologi, digitalisering og deleøkonomi.

 

Serviceinnovation:

Udvikling af oplevelses- og brugerdesign. Der kan være fokus på udvikling eller optimering af produkter og servicedesign, oplevelser og events, finansiel teknologi, robotteknologi, digitalisering og deleøkonomi.

 

 

Hvilke priser uddeles der til DM?

 

Kategorivinder Greentech - 25.000 kr.

Kategorivinder Lifetech - 25.000 kr.

Kategorivinder Social Entrepreneureship - 25.000 kr.

Kategorivinder Service Innovation - 25.000 kr.

Samlet vinder af DM - 25.000 kr. + kvalificering til EM.

Samlet 2. plads ved DM - Kvalificering til EM.

Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution.

 

 

Information om deadline, tid og program kommer senere.

 

Information om bedømmelseskriterier og formålsbeskrivelse findes i højre hjørne.

 

Ved DM uddeles også Årets Entreprenante uddannelsesinstitution. Du kan se alle de tidligere vindere af DM her.

 

Tilmelding og upload af forretningsplaner for deltagere foregår via Min Side

Vil du med som publikum, kan du sende os en mail til mailadressen nedenfor, så skriver vi til dig, så snart vi er klar med den officielle invitation.

 

For yderligere information kontakt Carina Hammer på carina@ffe-ye.dk eller på 2445 7675