Social Enterprise 360

Social Enterprise 360 er et gratis konkurrenceforløb, hvor elever fra ungdomsuddannelserne* skal arbejde med at omsætte gode socialt orienterede idéer i praksis. Eleverne skal idégenerere med det udgangspunkt, at de med deres gode idéer kan være med til at skabe et bedre samfund for nuværende og kommende generationer.

 

Der kan arbejdes både hel- og halvårligt med forløbet. Et halvårligt forløb vil typisk være med start efter nytår og frem til april/maj, men eleverne kan også arbejde med deres ideer hele skoleåret og afslutte i april/maj.


Som kulmination på Social Enterprise 360 skal eleverne kvalificere sig til deltagelse i en national finale, hvor de 10 bedste elevhold dyster om at have den bedste socialt entreprenante idé.
Den nationale finale afholdes i maj måned og foregår online via Skype, hvor holdene på skift bliver interviewet af et dommerpanel. Forud for finalen har eleverne registreret og præsenteret deres idé på konkurrencens platform samt uploadet en rapport og en fire minutter lang video. Præsentationen, rapporten og videoen er på dansk.


Vinderen af den nationale finale skal deltage i den globale finale (den 9. juni) og således dyste med elever fra andre lande. Denne finale foregår også online, og det deltagende hold skal forud for finalen have uploadet deres præsentation, rapport og video på engelsk på platformen.

  

 

Tilmeld og registrer hold her

 

For yderligere information kontakt projektleder Pernille Rasmussen: Pernille@ffe-ye.dk eller Regionsleder Mikkel Jensen: Mikjen@ffe-ye.dk 

 

*SE360 har en aldersgrænse på 19 år, men i Danmark kan der gives dispensation for deltagelse på nationalt plan.