Entrepreneurial Skills Pass (ESP)

Entrepreneurial Skills Pass (ESP) er et tilbud til alle elever, der er med i Company Programme. Ved at gennemføre to selv-evaluerings-tests (før og efter deltagelse i Company Programme) og en afsluttende online eksamen får eleverne et internationalt anerkendt bevis på, at de har entreprenørielle kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

I Company Programme arbejder eleverne med at starte deres egen virksomhed. De får oparbejdet mange forskellige kompetencer og evner – fra idégenerering, udvikling af forretningskoncept og budgetstyring til samarbejde, iværksættelse og rollefordeling. Med ESP kan eleverne få et internationalt anerkendt bevis på, at de – udover deres faglige viden – har entreprenørielle kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

 ESP_Logo

 

Med et ESP certifikat i hånden får eleverne et værdifuldt forspring i erhvervslivet, uanset om de skal starte som iværksættere eller ansættes i en eksisterende virksomhed.

 

Self-assessment og eksamen

For at opnå et ESP certifikat skal eleverne tage to selv-evaluerings-spørgeskemaer (self-assessment-test), ét før og ét efter deres deltagelse i Company Programme, og bestå den afsluttende online eksamen.

 

Læse mere om self-assessment og eksamen i menuen til højre, hvor du også kan tilmelde dig og dine elever.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om ESP, så send en mail til projektleder Mette Meulengracht Jensen på mettem@ffe-ye.dk eller projektleder Pernille Rasmussen på pernille@ffe-ye.dk

 

 

 

 

 Sponsor af Company Programme   

DI logo