National Entreprenørskabsmesse

Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år National Entreprenørskabsmesse. Messen er for Company Programme-elevteams fra ungdomsuddannelser i hele landet, og afholdes næste gang den 9. februar 2017.

 

NB: Ønsker dit team et bord til deres stand, skal underviser bestille bordet direkte gennem vores messeleverandør. Læs mere her 

 

Hvad?

National Entreprenørskabsmesse er en entreprenørskabskonkurrence for elevteams i Company Programme. Eleverne har kvalificeret sig gennem regionale messer og der deltager ca. 140 elevteams fra ungdomsuddannelser i hele Danmark. 

 

På National Entreprenørskabsmesse har hvert team en stand, hvor de præsenterer deres idé, produkt eller service for erhvervsfolk, der på dagen agerer dommere. Dommerne bedømmer elevvirksomhederne i forskellige kategorier, som fx produktudvikling, markedsføring og økonomi. Når alle elevvirksomhederne er bedømt, lægges pointene sammen og vinderne kåres.

 

Den samlede vinder får muligheden for at komme til den europæiske entreprenørskabsmesse JA-Marketplace, som ligger i forbindelse med International Student Company Festival 2017. I år bliver International Student Company Festival 2017 afholdt den 4. - 6. april i Riga. Læs mere om Student Company Festival her

 

 

  

 

Konkurrencer og priser

National Entreprenørskabsmesse består af to konkurrencer:

  • Bizz Mart
  • Expo

 

Læs mere om priserne under menupunktet 'Konkurrencer og særpriser' til højre, hvor du også finder bedømmelseskriterierne for de to konkurrencer.

  

 

Hvem kan deltage?

For at deltage skal du og dit hold først og fremmest være tilmeldt Company Programme. Derudover skal holdet kvalificere sig via regionale messer, der afholdes som et led i Company Programme. Find din region her.

  

 

Hvor? 

I Rosengårdcentret, Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ.

 

 

Hvornår?

Torsdag den 9. februar 2017.

Se eventuelt alle deadlines for dette skoleår her.

 

 

Kontakt

Er du i tvivl om noget, er du altid meget velkommen til at kontakte Pernille Rasmussen på pernille@ffe-ye.dk eller tlf. 6545 2428. Du kan også læse mere under menupunktet "Spørgsmål og svar".

 

 

 

 

 Sponsor af Company Programme   

DI logo

 

 

Præmiesponsor 2017

Odense Kommune