Leder for en dag

Vil du have et smugkig ind i hvad din fremtid kan byde på? Mød til direktørtid, og vær med til at træffe beslutninger på lederniveau.

Hvad er Leder for en dag?

Fonden for Entreprenørskab og vores alumneforening JAAD (Junior Achievement Alumni Denmark) samarbejder om projektet Leder for en dag, hvor en udvalgt gruppe af elever bliver tilknyttet hver sin virksomhed i København og omegn for at følge en leder en hel arbejdsdag med de forskellige arbejdsopgaver og problemstillinger, en sådan arbejdsdag normalt byder på. Kort fortalt er målet med projektet at styrke de unges tilknytning til og forståelse for erhvervslivet - og samtidig give elever en realistisk forventning om mulighederne som ledere.

 

Leder for en dag finder sted over to dage i København. På dag ét mødes alle lederaspiranterne til en spændende og lærerig dag med oplæg fra ledere og iværksættere. Netværk vil være i fokus og aspiranterne bliver klædt på til dag to, hvor de skal ud at følge hver deres leder. Dag to slutter med en let anretning og snak om hvordan dagen er forløbet. Her har aspiranterne mulighed for at udveksle erfaringer, de har gjort sig i dagens løb.

 

Projektet løber som sagt over to dage, nemlig:

 

Datoerne for 2016 er den 12.- 13. oktober, uge 41.

 

 

 

Hvem kan ansøge om at blive lederaspirant?


Ansøgere der ønsker at deltage i projektet, skal være mellem 15 og 25 år og bliver udvalgt på baggrund af en ansøgning samt en motivation fra deres lærere og skal have været eller være en del af Fonden for Entreprenørskabs undervisningsforløb Company Programme.

 

Der er ansøgningsfrist onsdag den 28. september 2016

 

 

Tilmeld dig her

 

 

 

 

 Sponsor af Company Programme   

DI logo