01 apr 2014

Company Programme - Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Hvert år afholder Fonden for Entreprenørskab Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for Company Programme-deltagere. Danmarksmesterskabet afholdes næste gang 27. april 2016, og vinderne går videre til Europamesterskabet.

Company Programme – Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på undervisningsforløbet Company Programme, hvor elevteams fra hele landet lærer at omsætte ideer i praksis.

Til DM bliver elevernes idéer, der spænder lige fra social innovation til tekniske produkter, bedømt af kompetente erhvervs- og organisationsfolk i kategorierne rapport, scenepræsentation, standinterview og lukket dommerinterview. Der kåres en Danmarksmester, en anden- og tredjeplads samt sporvindere i hvert af de fire Company Programme spor: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.

 

Hvor og hvornår

DM finder sted den 27. april 2016 hos Dansk Industri, Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

  

Vigtige deadlines

31. marts 2016 kl. 12       
Rapport til CP DM skal være modtaget hos FFE. Sendes til ung@ffe-ye.dk


12. april 2016 kl. 12
Præsentation til CP DM skal være modtaget hos FFE. Sendes til ung@ffe-ye.dk


27. april 2016 
Company Programme - Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab, København

 

Læs meget mere i vores retningslinjer for konkurrencen - du finder links til disse i menuen til højre. Læs også om sidste års Danmarksmestre i Entreprenørskab Plash og deres forløb op til DM og EM her

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte projektleder Mette Meulengracht Jensen på mettem@ffe-ye.dk eller tlf. 65 45 24 67.

 

Eventsponsor

DI logo