01 apr 2014

Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab afholder hvert år Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab, som er kulminationen på undervisningsforløbet Company Programme. Danmarksmesterskabet afholdes næste gang 26. april 2017, og vinderne går videre til Europamesterskabet, der afholdes i juli måned.

 

Kort fortalt - Hvad er Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab? 

Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på undervisningsforløbet Company Programme, hvor elevteams fra hele landet lærer at omsætte ideer i praksis.

 

Til danmarksmesterskabet bliver elevernes idéer, der spænder lige fra social innovation til tekniske produkter, bedømt af kompetente erhvervs- og organisationsfolk i kategorierne; rapport, scenepræsentation, standinterview og lukket dommerinterview. Der kåres en Danmarksmester, en anden- og tredjeplads samt sporvindere i hvert af de fire Company Programme spor: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.

 

Hvor og hvornår?

DM finder sted den 26. april 2017 hos Dansk Industri, Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

  

Vigtige datoer

29. marts 2017 kl. 12       
Rapport til Company Programme - Danmarksmesterskabet skal være modtaget hos Fonden for Entreprenørskab. Sendes til ung@ffe-ye.dk


6. april 2017 kl. 12
Præsentation til Company Programme - Danmarksmesterskabet skal være modtaget hos Fonden for Entreprenørskab. Sendes til ung@ffe-ye.dk


26. april 2017 
Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab afholdes i København

 

Find mere information i menuerne til højre

Øverst i menuen til højre finder du bedømmelsesskemaerne for de fire Company Programme-spor: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.

 

Under 'Filer' i menuen til højre finder du de forskellige regler og retningslinjer for danmarksmesterskabet, som blandt andet indeholder retningslinjerne for de forskellige bedømmelses-kategorier; rapport, scenepræsentation, standinterview og lukket dommerinterview.

 

Under 'Links' i menuen til højre finder du blandt andet information om leje af bord til standen. Læs også om sidste års vindere her, og find blandt andet vores DM-video samt scene-præsentationerne fra sidste år.

 

 

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte projektleder Mette Meulengracht Jensen på mettem@ffe-ye.dk eller tlf. 65 45 24 67.

 

 

 

 

 Sponsor af Company Programme   

DI logo